top of page

Onderstaand kunt u onze diensten terugvinden die wij U met de allergrootste zorg aanbieden!!

Diensten

LAKCORRECTIE

CERAMIC COATING PLAATSEN

Lakbescherming

HECHTENDE WERKING​

VUILAFSTOTENDE WERKING​

CONSERVERENDE WERKING

Interieurbehandeling

Keramische coatings bieden ongeëvenaarde bescherming voor jouw carrosserie. Deze bescherming zal jarenlang effectief blijven in plaats van enkele weken tegenover een standaard wax, dagelijks stof en ander vuil zoals uitwerpselen van vogels worden geneutraliseerd.

Deze laag van keramische coating is extra glad, super hydrofoob en maakt regelmatig auto onderhoud snel en gemakkelijk. De autolak wordt elke dag blootgesteld aan verschillende vormen van schade en aantasting. Sterke UV-stralen, agressieve chemicaliën, insecten, vervuiling, uitwerpselen van vogels, strooizout,… dit zijn slechts enkele factoren achter oxidatie, het dof worden of wrijvingssporen. Het is daarom essentieel om ze te beschermen.
 

Lak correctie/polieren
PREMIUM wassen

POLIEREN

Nauwgezet en efficiënt werken wij oneffenheden weg, proberen wij  beschadigingen weg te polijsten en gelakte oppervlakken weer hun 

oorspronkelijke glans terug te geven.

INTERIEURREINIGING

Leef terug in een schone en gezonde omgeving van uw interieur.


Langdurige bescherming van het interieur.

Verbeterde bestendigheid tegen veroudering. Een lederen interieur is fantastisch en geeft luxe uitstraling aan uw wagen. Deze oppervlakte is dan ook heel kwetsbaar en verdient aangepaste zorg met aangepaste producten.

bottom of page